Een winkel vol 
leuke spullen

Jouw marktkraam in Maastricht is een unieke winkel waar je terecht kunt voor een grote diversiteit aan producten.

Van Pokémon en gaming merchandise en Harry Potter en Marvel collectibles tot 2dehandse spullen zoals kleding en curiosa , deze winkel heeft het allemaal.

Een echte parel in het hart van de binnenstad, hier kun je uren rondsnuffelen en unieke items vinden die je nergens anders zult vinden.

Nieuws van Jouw Marktkraam

Gezien.nl: JOUW MARKTKRAAM OPENT IN MAASTRICHT

07-03-2017

Meer dan 100 winkeltjes onder 1 dak, een koffielounge en een plek om workshops te geven en te volgen. Jouw Marktkraam Maastricht opent op zondag 19 maart zijn deuren voor publiek.

Jouw Marktkraam Maastricht verzorgt de volledige verkoop van de producten. Iedereen die iets te verkopen heeft kan een kraam huren vanaf € 30 per week. De huurder bepaalt zelf de prijs van zijn/haar producten en richt de kraam zo mooi mogelijk in. Nu is het miniwinkeltje geopend en kan de verkoop starten. De huurder kan de verkoop volgen via de app en aan het einde van de huurperiode wordt de volledige opbrengst van de verkoop overgemaakt.

De winkel is dus de plek voor bijvoorbeeld een imker met lekkere honing, een kunstenaar met gave tekeningen, een Crea Bea die zelf sieraden maakt, een breister met mooie sjaals, een fashionista met een beginnend modemerk, een handelaar met overstock, een vintage lover met unieke items, een verzamelaar met een te grote verzameling, een shopaholic met een overvolle zolder of gewoon iemand die wilt opruimen maar niet alles wilt weggooien.

Dit maakt Jouw Marktkraam de ideale plek om lekker te snuffelen tussen een wisselend en uniek aanbod van meer dan 100 miniwinkeltjes. Tussen het shoppen door kun je even pauze houden in onze gezellige koffielounge, om dan weer vol energie verder te neuzen.

De items die niet tijdens de verhuurperiode worden verkocht kunnen de huurders achterlaten in de winkel ten behoeve van het goede doel: Toon Hermans Huis Maastricht. De opbrengst van de verkoop van deze spullen gaat volledig naar het Toon Hermans Huis Maastricht.

Op zondag 19 maart opent Jouw Marktkraam een winkel op de Jodenstraat naast het VVV-kantoor in centrum Maastricht. Meer weten? Kijk op de website www.jouwmarktkraam-maastricht.nl of op de FB pagina www.facebook.com/jouwmarktkraammaastricht

Klik hier voor het volledige artikel

Lees verder