Een winkel vol 
leuke spullen

Jouw marktkraam in Maastricht is een unieke winkel waar je terecht kunt voor een grote diversiteit aan producten.

Van Pokémon en gaming merchandise en Harry Potter en Marvel collectibles tot 2dehandse spullen zoals kleding en curiosa , deze winkel heeft het allemaal.

Een echte parel in het hart van de binnenstad, hier kun je uren rondsnuffelen en unieke items vinden die je nergens anders zult vinden.

Jouw Winkel in onze winkel

Heb jij een winkel en wil je een extra verkooppunt of heb je een webshop en wil je ook een fysieke winkel? Sta je regelmatig op markten of fairs en zou je in de periodes daartussen ook willen doorgaan met het verkopen van je producten? 

Kom dan naar Jouw Marktkraam!

101 winkels onder één dak!

Heb jij een winkel en wil je een extra verkooppunt of heb je een webshop en wil je ook een fysieke winkel? 
Misschien sta je regelmatig op markten of fairs en zou je in de periodes daartussen ook willen doorgaan met het verkopen van je spullen?
Een plekje huren bij Jouw Marktkraam is dan echt iets voor jou! Je kunt je verkoopplek helemaal zelf inrichten, in je eigen stijl en met je eigen spullen. Tevens kun je er reclame maken voor je bedrijf of onderneming. Een groot voordeel is dat je zelf niet in de winkel aanwezig hoeft te zijn, je hebt geen personeel nodig en daarbij hebben wij reeds veel bezoekers in onze winkels. 
Wij verzorgen de verkoop en de volledige opbrengst van de verkoop is helemaal voor jou.

content image- 1502282326

"ik heb al een hele tijd een webshop en nu heb ik bij Jouw Marktkraam ook mijn eigen winkeltje. Sindsdien verkoop ik in de winkel maar ook meer via de webshop." 

Er is veel mogelijk

 

Jouw Marktkraam heeft ruim 20 winkels in heel Nederland. Je kunt er dus ook voor kiezen om bij meerdere winkels een ruimte huren. Een groot aantal winkels bieden behalve het huren van een kraam ook de mogelijkheid voor het huren van een unit of juist enkel een plank of kistje. Op de websites van de winkels van jouw keuze kun je kijken wat de mogelijkheden zijn. In overleg kunnen er eventueel ook oplossingen op maat geboden worden.

Wij houden ervan om jou te ontzorgen!

Huur je bij ons een plekje maar heb je niet tijd om regelmatig langs te komen, geen probleem. Wij zorgen er graag voor dat alles netjes en opgeruimd wordt. Voor het bevoorraden van je winkel bieden we je de service aan om je spullen bijvoorbeeld op te sturen, wij zorgen dan dat alles netjes op zijn plek komt.   
De ondernemers van Jouw Marktkraam bespreken graag jouw wensen met je door.