Een winkel vol 
leuke spullen

Jouw marktkraam in Maastricht is een unieke winkel waar je terecht kunt voor een grote diversiteit aan producten.

Van Pokémon en gaming merchandise en Harry Potter en Marvel collectibles tot 2dehandse spullen zoals kleding en curiosa , deze winkel heeft het allemaal.

Een echte parel in het hart van de binnenstad, hier kun je uren rondsnuffelen en unieke items vinden die je nergens anders zult vinden.

Nieuws

Gezien.nl: JOUW MARKTKRAAM OPENT IN MAASTRICHT

07-03-2017

Meer dan 100 winkeltjes onder 1 dak, een koffielounge en een plek om workshops te geven en te volgen. Jouw Marktkraam Maastricht opent op zondag 19 maart zijn deuren voor publiek.

Jouw Marktkraam Maastricht verzorgt de volledige verkoop van de producten. Iedereen die iets te verkopen heeft kan een kraam huren vanaf € 30 per week. De huurder bepaalt zelf de prijs van zijn/haar producten en richt de kraam zo mooi mogelijk in. Nu is het miniwinkeltje geopend en kan de verkoop starten. De huurder kan de verkoop volgen via de app en aan het einde van de huurperiode wordt de volledige opbrengst van de verkoop overgemaakt.

De winkel is dus de plek voor bijvoorbeeld een imker met lekkere honing, een kunstenaar met gave tekeningen, een Crea Bea die zelf sieraden maakt, een breister met mooie sjaals, een fashionista met een beginnend modemerk, een handelaar met overstock, een vintage lover met unieke items, een verzamelaar met een te grote verzameling, een shopaholic met een overvolle zolder of gewoon iemand die wilt opruimen maar niet alles wilt weggooien.

Dit maakt Jouw Marktkraam de ideale plek om lekker te snuffelen tussen een wisselend en uniek aanbod van meer dan 100 miniwinkeltjes. Tussen het shoppen door kun je even pauze houden in onze gezellige koffielounge, om dan weer vol energie verder te neuzen.

De items die niet tijdens de verhuurperiode worden verkocht kunnen de huurders achterlaten in de winkel ten behoeve van het goede doel: Toon Hermans Huis Maastricht. De opbrengst van de verkoop van deze spullen gaat volledig naar het Toon Hermans Huis Maastricht.

Op zondag 19 maart opent Jouw Marktkraam een winkel op de Jodenstraat naast het VVV-kantoor in centrum Maastricht. Meer weten? Kijk op de website www.jouwmarktkraam-maastricht.nl of op de FB pagina www.facebook.com/jouwmarktkraammaastricht

Klik hier voor het volledige artikel

Lees verder
content image

Donderdag 6 juli tot en met zondag 23 juli

Agnes Fizzano, violiste bij André Rieu’s Johann Strauss Orchestra, maakt tijdens de concerten op het Vrijthof, unieke sieraden van goud en zilver in combinatie met Swarovski.
Iedere donderdag tot en met maandag maakt Agnes van Agateliersieraden voor jou op bestelling bij Jouw Marktkraam in Maastricht. Wil je alvast ideeën opdoen, kijk dan even op www.agatelier.com

Aga is er op de volgende tijdstippen:

6 t/m 9 juli van 13u tot 15u
Van 10 tot en met 23 juli (enkel donderdag t/m maandag) van 15u tot 18u

Is je oog al op iets gevallen, dan maak alvast een afspraak met haar via de website.

content image

Zondag 9 juli van 13:00u tot 14:30u: Koffie proeverij met Cord Meyer-Luesink, violist bij André Rieu

Cord presenteert zijn andere grote passie naast muziek: Italiaanse koffie. Proeverij van zijn zelf gebrande en gemelangeerde koffie DoLa FaFaMi met gratis espresso en cappuccino.

content image

Vrijdag 7 juli van 13:00u tot 14:30u: Meet & Greet met Laura Engel, Sopraan bij André Rieu’s Johann Strauss Orchestra
De Chileens-Nederlandse Sopraan Laura Engel weet met haar charisma en gepassioneerde zang elk publiek in de hele wereld te raken. Internationaal opgeleid in onder meer Chili, Nederland en Italië, heeft zij een veelzijdige muzikale vorming genoten wat een jarenlange samenwerking met André Rieu en zijn orkest opleverde. Haar passie en muzikale veelzijdigheid van klassiek tot pop laat ze zien in haar eigen concert productie ‘En Canto’ met de première in Maastricht op 12 juli in de Bonbonnière.

content image

Zondag 9 juli om 14:00u: Meet & Greet met Donij van Doorn, Ster solist bij André Rieu’s Johann Strauss Orchestra

De in Nederland geboren sopraan Donij van Doorn wordt internationaal gevierd in verschillende optredens op opera-, operette-, en oratorium podia en speelde in producties als ‘Der Kaiser von Atlantis’, ‘The Fairy Queen’ en ‘Suikertanten’. Zij is ook de solo sopraan voor André Rieu en reist sinds 3 jaar de wereld over met het Johann Strauss Orchestra! Haar sublieme stem in ‘Vilja-Lied’ en ‘Meine Lippen die küssen so heiss’ beweegt het publiek tot tranen en staande ovaties!

Ook op video gespot

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief